kristne i norge dame søker elsker

Stilen handlar om matpakka faktisk er så viktig som dei fleste hevdar. Karakter: 6- (nynorsk, VK1) Kåseri Val 2009 Nynorsk leserinnlegg om valget 2009. Kåseri Turliv Kåseri om turliv. Karakter: 6 (Tentamen i sidemål. Novelle Den kalde krigen Oppgave om den kalde krigen som fulgte etter andre verdenskrig. Anmeldelse (bok, film.) Boris Leselogg skrevet på nynorsk. Karakter: 6 Analyse/tolkning Bingo Dikt om bingo.

Stiler: Kristne i norge dame søker elsker

Den trykkede stemmingen er til å ta å føle. Leserinnlegg Svikaren Parallellfortelling som handler om svik. Handlar om framtida innan teknologien i 2010, kva som skjer osv. Essay Kristendommen Om ulike sider ved kristendommen. Verdenskrig og om dei siviles lidningar. Essay Syskenkjærleik Stilen handler om hvor irriterende søsken kan være, men hvor greit det kan være med søsken også.

Kristne i norge dame søker elsker - Bamse Fetish

Analyse/tolkning Soga om Gunnlaug Ormstunge En del stavefeil, men analysen er bra. Novelle "Når elevane manglar motivasjon" Oppgaven var å gjengi hovedsyn fra artikkel "Når elevane manglar motivasjon" av Svein Magne Sirnes og kommentere. Novelle Likestilling Et kåseri om dagens likestillingskamp. Oppgaven var å fortelle om mitt forhold til musikk. Artikkel Litt fakta om Malta Omfattende tekst med mye faktastoff om Malta (uten illustrasjoner). Du finner masse fakta om selve Kenya og forskjellige byer i Kenya. Dikttolkning av 'Kva kan eg seie deg, barn?' av Marie Takvam. Karakter: 6 Særoppgave Den moderne kvinna Et kåseri på sidemål om hvordan den såkalte "moderne" kvinnen er i dag og var før i tiden.

Fine B?sse Pupper: Kristne i norge dame søker elsker

Der møter hun en mann som skjuler en hemmelighet. Karakter: 4 Fortelling Gamle dagar Eit kåseri på nynorsk om at "alt var så mye bedre før". Temaoppgave Josef Mengele En artikkel om Josef Mengele sitt liv. Karakter 5 Dikt Sovjetunionen Om du trenger fakta om Sovjetunionen etter. Klasse) Novelle Vaskeladden Standardeventyr med en liten vri. Anmeldelse (bok, film.) Den Raude Volvoen Ein tekst om eit spesielt forhold mellom ein bil og ein mann, eit annleis vennskap. Det er en novelle med nyromantiske trekk! Han klarer ikke å tenke lenger. Les hele saken Req. Fortelling Eit blendande landskap Kort og grei stil på nynorsk. Artikkel om skolepolitikk ut i fra pisa-undersøkelsen, som viser at norske elever presterer dårlig. Hva er det vi egentlig kjemper for? Karakter: 6 (tentamen kristne i norge dame søker elsker i sidemål,. Novelle Appelsinen Første avsnitt er det vi måtte skrive, resten er skrevet selv. Analyse/tolkning Håvamål Håvamål sett i lys av dagens samfunn. Det er ei muntlegg oppgave derfor er ikke rettskrivinga så bra. Novelle Panikk Nervøsitet, om å prøve å nå noko og følge opp andres forventninger. kristne i norge dame søker elsker

En tanke på “Kristne i norge dame søker elsker”

  1. Vigrid hilser Nazi-assosierte i Nazi-2018-rapport. November 2018 - med. Det har gitt meg.

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *