camscom thai massasje sandvika

kroppens energisystem, noe som forklarer den beroligende effekten massasjen har. Det brukes olje under massasjen, og sammen med de glatte steinene gir dette en «warm soft feeling» der du opplever nærmest bare varmen. 500,-, full pakke 90 minutters behandling: Kroppsmassasje, Fot og exstra Hot Stone 900,- 90 minutters behandling: Rygg, nakke,skuldre og fotmassasje og ekstra Hot Stone 900,- 130 minutters behandling: Kroppsmassasje, Fot og Hot Stone massasje 1200,-, aromaterapi, bruk av essensielle oljer med kombinasjon av myk massasje. Lukten av oljen bidrar til å gjenopprette balansen, forebygge og lindre kropp og sjel. Musklene blir myke og mer elastiske, blod- og lymfesirkulasjon øker og musklenes næringsopptak forbedres. Den tradisjonelle thai massasjen kombinerer teknikker fra akupressur og yoga, noe mange hevder er en unik kombinasjon. Massører med lang erfaring kjenner kroppens punkter godt, og kan derfor forbedre klientens energistrømmer og blodsirkulasjon ved hjelp av hendene. camscom thai massasje sandvika En blanding av Thai massasje og oljemassasje på nakke, skulder og rygg. Massasjeterapi for spenning hodepine/migrene : 90  minutter behandling 800,- Hodepine og migrene kommer ofte av muskelspenninger i skuldrene og nakken. Trenger du flere behandlinger for å bli kvitt problemene? Release, Relax, Unwind, hva er thai massasje og hva hjelper det for? BaanThai Massasje, by Koraphat, pUT your body, iN good hands. Thai massasje lindrer smerter, løser opp spenninger og fornyer kroppens energistrømmer. Vi tilbyr klippekort der du får 6 behandlinger, men betaler kun for 5 Vi har gavekort! Smerten reflekteres som oftest videre opp til hodet, og skaper mer problemer. Engel Thai Spa Aromaterapi,.H. Å få thai massasje er som å gjøre yoga-øvelser uten anstrengelser samtidig som du mottar akupressur-behandling.

Videos

Thai threesome is Not for the weak at heart! "When you touch one thing with deep awareness, you touch everything. 10.00 Mandag: 10:00 - 20:00 Tirsdag:  10:00 - 20:00 Onsdag: 10:00 - 20:00 Torsdag: 10:00 - 20:00 Fredag:  10:00 - 20:00 Lørdag:  10:00 - 18:00 Søndag:  Stengt BaanThai  Massasje by Koraphat Adresse: Helsehjørnet Fekjan 7B 1394 Nesbru. HotStone Massasje : 70 minutters behandling  700. Anna Thai Massasje er en ny massasje forretning med fokus behandling av alle mennesker som trenger pause fra stress og mas, behandling av stive og ømme muskler eller som rett og slett ønsker å skjemmes bort med en deilig massasje. Varme steiner i kombinasjon med aromaterapi der massasjen blir utført med mange steiner som blir varmet i vannbad.

Vanilla Thai Massage Nails: Camscom thai massasje sandvika

Massasjen sies å være spesielt velegnet for stressrelaterte plager som hodepine/migrene, anspenthet, kramper, mage- og muskelsmerter, senebetennelser, åreknuter og astma. Bestill konsultasjon Åpeningstider : Mon-Lør: 09:00-21:00, vi ønsker deg hjertelig velkommen til Lampoon Thai Massasje Spa Sandvika. 600,-, vi har nå to nye behandlinger! Du finner våre behandlinger, priser og kontakt informasjon i fanene øverst på siden. Massasjen består av forskjellige grep som tøyninger, vridninger, strykninger, trykk/press og knaing, og hensikten med grepene er å frigjøre spenninger. Gir smertelindring Forbedrer blodsirkulasjonen Fjerner energiblokker Hjelper med ømme sener, klemte nerver og følelsesløshet Ta kontakt for timebestilling. Ta kontakt     med oss!

Lanta Thaimassasje Sandvika: Camscom thai massasje sandvika

Det hevdes at kun få behandlinger skal til for at man føler seg bedre, og flere klienter rapporterer merkbare forbedringer allerede etter første behandling. Oljene som brukes fremmer helse og foryngelse for huden. Nuat står for massasje og Boran kommer fra sanskrit og betyr hellig berøring. Seks oljer å velge i mellom. 500,-, rygg, nakke og skulder massasje, fotmassasje. Massasjen roer også sinnet og frembringer en harmonisk følelse i hele kroppen. Vår spesialitet er Thai massasje, Herbal massasje og fotmassasje, men vi tilpasser behandlinger etter kundens ønsker og behov. Olje massasje forbedrer også blodsirkulasjonen, og bidrar til å redusere blodtrykket. 600,-, olje massasje, denne behandlingen er for å anbefale til kunder som ønsker å slappe av etter en lang og stressende arbeidsdag. 500,-, føttene er viktigere enn mange tror, de bærer kroppen vår og fortjener å bli godt tatt vare. Vi holder til i hyggelige og delikate lokaler midt i Sandvika. Thai massasje er en gammel behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500. Vi er medlem av norsk massasjeforening for profesjonelle massører. Kunden får en massasje som er mer mot tøyning, strekking og bruk av trykkpunkter på kroppen. Denne behandlingen lindrer spenning, øker fleksibilitet og gir deg en indre. Copyright 2014 lampoon SPA. Det er et faktum at en overbelastet muskel kommer seg fortere ved massasje enn ved hvile, og er man plaget med øm og stiv muskulatur kan thai massasje være en fin behandling til å forebygge slike plager. I Thailand kalles thai massasje for nuat phaen boran som betyr massasje fra oldtiden eller gammel massasje. Bangs vei 54-58, 1363 Høvik - Inngang B - g Tlf. Massasje er en måte som kan hjelpe deg til å bli kvitt problemene. N?r du som kunde kommer til oss for en behandling har vi h?y fokus p?? gi en maksimal opplevelse b?de rent behandlingsmessig, men ogs? har dusj tilgjengelig i v?re lokaler, slik at du kan ta deg. Massasjen foregår i en rolig og avslappet atmosfære. En dedikert behandling for de mest utsatte områdene på kroppen. Muskler, ledd og bindevev stimuleres, noe som ofte fører til en større smidighet i bevegelsene. Ring eller send melding hvis det ønskes en avtale før. camscom thai massasje sandvika

En tanke på “Camscom thai massasje sandvika”

  1. Vanilla, thai, massage Nails Spa, Sandvika. 53 likes 15 were here.. Vanilla thai massage we open..

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *