sukker erfaringer kamasutra stillinger

Den ene idiot kan snildt indvie den anden, og dermed sikre at idiotien ikke går tabt. Er Kamasutra for kvinder mere end for mænd? Ses som helt nødvendige områder at fordybe sig i, når det handler om at relatere til hinanden og i særdeleshed i forhold til elskovsmødet imellem det mandlige og kvindelige. Hvad der begejstrer mig er, hvordan vigtigheden af alt det, der er udenom: Samtalen, forståelse, evnen til at lytte, legen, kundskaber, viden og indsigt, kropslig pleje, måden at bevæge sig på, påklædning, omgivelserne etc. Måske er det derfor jeg er så frygtelig skeptisk overfor mennesker, der lader deres autoritet bero på et certifikat, en guru, eller mange års studier og efterfølgende initiationer? Alle disse gamle skrifter, giver jeg den samme vægt. Når jeg tager det perspektiv med ind i læsningen, bliver det meget let at se, hvor relevant den stadig.

Sukker erfaringer kamasutra stillinger - Kamasutra for kvinder

Selv når Vatsyayana flittigt henviser til andres tekster, og trækker spor ned i gamle shastras (religiøse værker) så spejler Kamasutra ham selv. Alt dette vil for nogle lad-os-nu-komme-til-sagen-mænd blot være besværligt. Noget vil være mere nyttigt end andet. Før det kommende seminar i Kamasutra, fornøjer jeg mig med at læse forskellige oversættelser og udgaver af dette herlige skrift. Og for de fleste kvinder være indlysende og helt integreret i elskoven. Kamasutra er tidløs, på den måde er den tidløs. Derfor overskriften: Kamasutra for kvinder. De af dem som opdager Kamasutra falder typisk for de mange forskellige elskovs-stillinger som den præsenterer?

Videos

Skinny flexible kamasutra fucking. sukker erfaringer kamasutra stillinger

En tanke på “Sukker erfaringer kamasutra stillinger”

  1. De af dem som opdager, kamasutra. Er, kamasutra for kvinder mere end. Kamasutra bare et katalog over elskovsstillinger?.

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *