Men glemmer du å bruke opp beløpet før selskapet begynner å trekke de hver måned, er det kjedelig. De ringte for å sjekke saldoen, og det viste seg at den bare var på 470 kroner. Kan gavekortet brukes på salg? Deretter trekkes det ti kroner hver måned. Du har kanskje også opplevd å glemme det bort, og så er kortet ugyldig. Selv har han fått slike kort på jobben flere ganger, og vært fornøyd med det. SpareBank 1 Card Solutions AS, selskapet bak SpendOn visa gavekort, forteller at det er de som kortutsteder som får pengene som trekkes fra gavekortet fra den syvende måneden. Vi tilbyr dette gratis innenfor tre varekjøp de første seks månedene.

Visa gavekort: Spendon visa lampemagasinet oslo

Hent PIN-kode til SpendOn visa Gavekort. Kontakt oss, klikk her for å kontakte oss. Unngå kort hvor kortet belastes med en avgift etter en viss tid, for eksempel etter seks måneder. Etter syvende måned påløper det et gebyr på ti kroner per måned. Her vil de forby gavekort som går ut på dato. Bra hvis det brukes riktig, spendOn mener kundene deres setter stor pris p? at kortet kan brukes overalt hvor Visa aksepteres i s? vel som Norge og utlandet, og at de st?r i sterk kontrast til andre gavekort. Kilde: Simen Grønn Kleveland, jurist i Forbrukerombudet, forteller at de har mottatt henvendelser fra forbrukere som ikke har vært klar over at gavekortets saldo reduseres over tid som en følge av gebyrer. SpendOn gjør det for å tjene penger.

Kino Stavanger Gavekort: Spendon visa lampemagasinet oslo

Nei, men man kan kreve å få en tilgodelapp (sjekk om gavekortet inneholder slike begrensninger). Det kan sammenliknes med et kredittkort eller andre betalingskort der det er gebyrer når du bruker det, sier daglig leder Per. Vi er opptatt av å kommunisere, sier han. Et Visa-kort fra bankene koster fort 2-300 kroner per. Det er derfor viktig å være oppmerksom på at slike gebyrer på sikt kan spise opp det innestående beløpet på kortet, sier han til DinSide. Han forteller videre at Forbrukerombudet ikke har dannet seg noen mening om de forskjellige gavekortene som er på markedet, eller om man bør styre unna enkelte. Man må føle at det er en seriøs virksomhet som står bak. Etter at kortet er løpt ut kan vi sende kunden et nytt og overføre beløpet, mot et gebyr på 125 kroner. Hvis det ikke kan brukes på salg, må det avtales ved kjøpet av gavekortet. Hvis kundene bruker kortet på disse vilkårene, er gavekortet gratis.

En tanke på “Spendon visa lampemagasinet oslo”

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *